VIERGANG FOODS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 171 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Viergang Foods. Meer weten? Ontdek meer

23 sep 2022 om 20:50 Precies op de tijd die ik had aangevraagd, lekkere spareribs en loempiatjes en voor de patat vond ik ook heerlijk. Ga zeker nog een keer bestellen.
23 sep 2022 om 12:55 Was erg lekker alleen veel friet maar daar kan ik niet op klagen
14 sep 2022 om 20:40 Was zeer slecht snitsel was erg droog bestel daar nooit meer
11 sep 2022 om 19:52 Voor ons nooit meer! waar ik vorige keer nog zo lovend was over onze eerste bestelling, ben ik nu alles behalve tevreden. Eten was taai en zat geen smaak aan. Pittige spareribs??? Niks pittig,smaakloos! opgebeld, antw. Moet het er gewoon mee doen..
8 sep 2022 om 20:20 Heerlijk en warm eten
6 sep 2022 om 20:33 Heerlijk gegeten, lekkere krokante kip wrap en de spare ribs waren ook heel lekker. Verse en goede patat erbij, helemaal prima!
4 sep 2022 om 19:32 Voor het eerst hier besteld, viel zeker niet tegen. Volgenden keer zeker weer!
27 aug 2022 om 19:14 Alles was lekker maar de friet was te veel.
15 aug 2022 om 0:28 Eten was er snel, maar de pokebowls waren helaas niet lekker. Erg droge en klomperige rijst. De patat was wel goed warm.
7 aug 2022 om 21:14 Patat was lekker (niet slap/nat) en ruime portie. De burger vond ik tegenvallen: zo’n fabrieksburger, droog. De spareribs had ik zoet besteld. Deze was met honing gelakt. Sparerib heeft een bite, maar helaas droog. Echt zonde. Kan veel beter.
6 aug 2022 om 9:57 Prima verzorging! Op de site is maar één bijgerecht aan te vinken.
6 aug 2022 om 8:03 Heerlijke broodjes en heerlijke chicken wrap!! Voor herhaling vatbaar!