VIERGANG FOODS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 187 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Viergang Foods. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 1:07 Patat niet echt lekker. Spareribs wel goed gaar, maar smakeloos.
27 nov 2022 om 20:39 Goed warm en erg lekker! Stonden op de gevraagde tijd voor de deur. Zeker voor herhaling vatbaar.
26 nov 2022 om 6:59 Heerlijke zoete spareribs en goede burger. Ook de bijgerechten (frites en roseval aardappeltjes) waren top. Hele goede porties!
24 nov 2022 om 20:48 Nvt
24 nov 2022 om 19:53 Vlotte bezorging (30-40 min) Eten helaas niet zo goed als verwacht. Portiegrootte pulled pork niet in verhouding tot de prijs. Groenten gebakken in de vispan. Patat was top, spareribs gewoon prima. Helaas niet de oude Viergang kwaliteit.
26 okt 2022 om 20:50 Top als altijd!
26 okt 2022 om 20:34 Dik tevreden spareribs waren heerlijk
25 okt 2022 om 19:43 serieuse verpakking en bezorging
23 okt 2022 om 19:53 Eerste keer besteld, gaan we zeker nog wel een keer doen. Spareribs waren heerlijk.
8 okt 2022 om 1:32 De schnitzel was taai, droog, en smakeloos. De patat was koude patat opnieuw opgebakken. Hard en vet. De kippenpoten waren wel goed. Duur voor wat je krijgt.
23 sep 2022 om 20:50 Precies op de tijd die ik had aangevraagd, lekkere spareribs en loempiatjes en voor de patat vond ik ook heerlijk. Ga zeker nog een keer bestellen.
23 sep 2022 om 12:55 Was erg lekker alleen veel friet maar daar kan ik niet op klagen